Roadx Rxfrost WH01 225/55 R16

Roadx Rxfrost WH01

225/55 R16
99 (775 kg/kerék)
H (210 km/óra)
BSW XL
téli személyautó
E
C
72
17 990 Ft / db

Készlet: 0

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Roadx Rxfrost WH01 információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi

A RoadX Rxfrost WH01 az egyik legjobb választás a kedvező árú abroncsok között. Alacsony ára ellenére hosszú élettartam, biztonságos irányíthatóság és rövid fékút jellemzi havas, vizes és száraz útfelületen egyaránt.

A RoadX Rxfrost WH01 egy modern, forgásirányos mintázatú téli abroncs, kitűnő választás azoknak, akik kedvező árú téli gumik vásárlását tervezik. Hosszú élettartamának köszönhetően évekig biztosíthatja az autózást téli időjárási körülmények között.

A RoadX Rxfrost WH01 téli gumiabroncs futófelületén megerősített középső sávnak köszönhetően javult az abroncs kezelhetősége nagy sebességnél is, míg a sok barzázda fokozza a tapadást és a fékezés hatékonyságát havas és jeges úton.

A kötött forgásiránynak köszönhetően rövidebb a fékút, biztosabb a tapadás nedves úton is, ezért autópályán nagy sebességnél is biztonságosan használható.

A V mintázat sportos megjelenést kölcsönöz az abroncsnak.

A cikkcakkos lamellák segítik az abroncs öntisztítási képességét ami biztonságosabb autózás élményt nyújt havas és jeges úton.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.