AEZ termékinformáció

Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.


AEZ MINŐSÉG - „Made in Germany“

A legmagasabb színvonalat képvieslő könnyűfém felnik gyártója. Az ALCAR Wheels GMBH termékstratégiája a lehető legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő kerekek szállítása. A termékeket számos vizsgálatnak és folyamatnak vetik alá. A keréktervezés a fejlesztések tökéletes megszervezésével kezdődik. Minden gyártó partner rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal. A gyártás során folyamatosan tesztelik a kerekeket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e a méretspecifikációknak, valamint hogy az anyagok homogének-e. Ezenkívül gyári kilépési ellenőrzést is végeznek annak ellenőrzése érdekében, hogy a kerekek megfelelő sűrűségűek és látható hibáktól mentesek-e. Szállítás előtt az összes AEZ könnyűfém felni 200 000 terhelési cikluson megy keresztül a TÜV által. Az ütközésvizsgálatot szintén elvégezik a járdán való ütközés szimulációját is. Az ALCAR Wheels GmbH a német műszaki tanúsító intézet, a TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik minőségbiztosításból. Ezt a tanúsítványt évente megújítják.

Az éves termelési kapacitás 1,2 millió könnyűfém keréktárcsát foglal magába, beleértve a személygépkocsik, terepjárók és könnyű tehergépkocsik teljes választékát, 14"-tól 22"-ig. A prémium minőségű gyártóberendezések korszerűek és folyamatosan fejlesztésre kerülnek. E szabvány fenntartása érdekében a vállalat 2012-ben 2,3 millió eurót, 2017-ben pedig több mint 7,3 millió eurót fektetett be a német gyártóüzembe. Ezek a korszerűsítések biztosítják a karbantartási költségek megtakarítását, és az új festéküzem tekintetében pedig megteszik a következő lépést a jövőbe. Az állandó beruházások a „Made in Germany“ minőség iránti elkötelezettséget mutatják.

AEZ TECHNOLÓGIA

Hogyan válik egy alumínium rúd egy megtervezett és mutatós felnivé. Az alumínum kerekek továbbra is az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb módjai annak, hogy valamilyen egyedi dizájnt vigyünk az auónkba. Az esetek többségében szinte mindig úgy szállunk be, hogy a "hordozókra", a kerekekre nem is gondolunk. Pedig nyersen fogalmazva: a kerekek az autó lábai. Ha egy láb megdől, vagy akár megsérül, akkor a geometria folyamatosan megváltozik. Ezért az AEZ prémium könnyűfém keréktárcsa elkötelezett a legmagasabb minőségi követelmények mellett. Nem csak megfelelnek a jogi előírásoknak, hanem még túllépik is őket. A „Made in Germany” nem csupán marketing szemlélet, hanem a legmagasabb minőséget és a maximális biztonságot képviseli.

AEZ termékek


×