Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

Idény
Autómárka

Acél- és alufelni kereső

Autómárka

Vásárlási feltételek

Az Eladó

Automax Szerviz Kft.
Székhely:1139 Budapest, Teve u. 18-22.
Telefonszám: +36-1-231-1060
fax: +36-1-238-0333
Adószám: 13282716-2-41
Csomagküldő nyilvántartási szám: C/003 556

vagy

Auto-Max Plus Kft.

Székhely:1139 Budapest, Teve u. 18-22.

A Vevő

Az Automax.hu internetes áruházban azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés

Az Automax Internetes áruházban a megrendelés interneten, vagy faxon keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A könnyűfém felnik bizonyos típusára csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk árát, csavarokat viszont nem. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek ára nem tartalmazza a csavarok árát. A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A megrendelés az Automax Szerviz Kft. telefonos vagy e-mail-es visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon feltüntetett fotó illusztráció, nem minősül ajánlattételnek.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Igény esetén van lehetőség a számla összegét előre utalással teljesíteni. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, e-mail-es visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni. A házhoz szállítás díja az egész ország területén: abroncsok és felnik esetén: 700 Ft/db (A díj az áfát tartalmazza). Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Partnerszervizeink a megrendelést 3 napig tartják, ezt követően a rendelés törlésre kerül.

Cégünk székhelyén (1139 Budapest, Teve u. 18-22.) sem személyes átvételre, sem szerelésre NINCS lehetőség!

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Automax Szerviz Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat az elállástól számított 14 napon belül visszatéríteni. A visszatérítés a visszaszállítási költségre nem vonatkozik
Az áru átvétele után a termék sérüléséből, illetve a rendszeres használatból adódó értékcsökkenési költségek a vevőt terhelik.

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Szélsőséges út és használati körülmények esetében az Automax Szerviz Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.
A garanciális igény nem érvényesíthető:
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.
A garanciális igények a BP. 1095 Soroksári út 158. telephelyen érvényesíthetőek, előre egyeztetett időpontban.
A Pneus-Expert hálózatban vásárolt Barum, Semperit és Continental abroncsok kibővített garanciális feltételeit itt olvashatja el: http://www.gumigarancia.hu/teljes_garancia
Amennyiben a Teljes Garancia szolgáltatásra igényt tart kérjük, jelezze írásban (info@automax.hu) vagy telefonon (06 1 231 10 60) a vásárlást követő legkésőbb 30 napon belül!
A Teljes Garancia kártya adható, nem kerül automatikusan kiállításra!

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Automax Szerviz Kft. és Az Auto-Max Plus Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Automax Szerviz Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az Automax Szerviz Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


×