Achilles Winter 101

Jelenleg Achilles Winter 101 abroncs nincs raktáron.

Achilles Winter 101 információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi

Achilles Winter 101 teszt

2014Átlag: 25%; Tesztek száma: 1

További téli gumi tesztek

További Achilles téli gumik

Achilles információk

AchillesAz Achilles kedvező árú gumiabroncs Indonéziából.

Az Achilles kínálata

Termékpalettáján a személy-, kisteher-, SUV abroncsok mellett versenyabroncsok is szerepelnek.

Gazdasági adatok

Az Achilles bizalmi kapcsolatot épített ki neves autógyártókkal Indonéziában, mint például a Mitsubishi Motors, a Daihatsu, a Proton, a Hyundai és a Hino. Az autók gyári szerelésű abroncsaival így megszererezte a piaci lefedettség 15%-át. 2012 végére már 89 országba importálta termékeit. A globális minőségi előírásoknak való megfelelést többek között az ISO 9001-2000 és az SNI 19-17025-2000 tanúsítványokkal bizonyítja. A piaci felmérés után a MASA véglegesíti a teljesítményre, kényelemre és stílusra épülő terveit. Végső céluk az ügyfelek elégedettségének biztosítása. Az Achilles versenyabroncsok gyártása csak egy teljesen új és a legkorszerűbb gyártósor telepítésével lehetséges.

Az Achilles története

Az Achilles-t Indonéziában a PT Multistrada Arah Sarana (MASA) gyártja, amelyet 1991-ben alapítottak. 1994-ben a gyár megkezdte a gépkocsik pótkerékének gyártását, és az évente eladott egységek száma gyorsan növekedett. A MASA először a Pirellitől(1991-1994) kért technikai segítséget, majd hasonló megállapodást kötött a Continentallal (1994-2000). Az évek során a MASA nagymértékben kibővítette a gyártási komplexumát, amely ma tíz hektár épületet foglal el egy 61 hektáros East Cikarang-i telephelyen, körülbelül egy órára Indonézia fővárosától, Jakartától. A MASA 35 mérnököt foglalkoztat az összetett fejlesztéshez, gumiabroncs-konstrukciókhoz, öntőformák tervezéséhez, szimulációkhoz és gyártástechnikához. A cég a legfrissebb szimulációs szoftvereket használja, mely a zajszinteket, a gördülési ellenállást és nedves fékezési tapadást teszteli. A MASA folyamatosan teszteli az Achilles márkát a versenytársak ellen annak garantálása érdekében, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi előírásoknak.

Versenysport

Az Achilles versenyabroncsai 2002 óta vesznek részt az Egyesült Államokban és Kanadában különböző megmérettetéseken: Formula Drift ProAM, NASA, SCCA, GTA stb.

Garancia

Az Achilles gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.