Dunlop SP Winter Sport 3D MS Front 215/40 R17

Dunlop SP Winter Sport 3D MS Front

215/40 R17
87 (545 kg/kerék)
V (240 km/óra)
AO M+S MFS XL
téli személyautó
E
D
69
69 562 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Dunlop SP Winter Sport 3D MS Front információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Dunlop SP Winter Sport 3D közép és felső kategóriás autókhoz fejlesztett téli gumiabroncs.

A speciális szilikakeverék alacsony hőmérsékleten is rugalmas marad, ezáltal száraz és nedves útfelületen is kimagasló tapadást biztosít. A széles érintkezési felületen egyenletesen oszlik el a nyomás, így maximális az úttartás mértéke.

A gyors és turbulenciamentes vízelvezetést biztosító menetirányú bordák javítják az abroncs vízenfutással szembeni ellenálló képességét.

Az SP Winter Sport 3D abroncsok a Dunlop Touch technológia felhasználásával készülnek. Segítségükkel jobban érezheti az utat, ami kulcsfontosságú az irányíthatóság és kormányozhatóság szempontjából. Az új, 3D rendszerű, kapcsolódó lamellák feszes vállrészt eredményeznek, amely száraz úton javítja a stabilitást és a kormányozhatóságot.

A gumiabroncs felületének bizonyos helyein kialakított három speciális lamellának köszönhetően a Winter Sport 3D bármilyen téli útviszony esetén magabiztosan teljesít. A téli vezetési körülmények nagymértékben változhatnak. A hideg, a szárazság, a havazás és az ónos eső kifejezetten nagy igénybevételt jelent a gumiabroncs számára. A Dunlop soklamellás rendszere megfelel ennek a kihívásnak, mert eltérő típusú lamellái a különböző téli útviszonyokhoz igazodnak.Előnyök Állandó teljesítmény különféle téli útviszonyok között is.

Dunlop SP Winter Sport 3D MS Front teszt

20112010Átlag: 100%; Tesztek száma: 3

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.