Hankook Ventus S1 evo3 K127A 285/50 R20

Hankook Ventus S1 evo3 K127A

285/50 R20
116 (1250 kg/kerék)
W (270 km/óra)
XL
nyári terepjáró közúti
C
A
75
88 990 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 2 790 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Hankook Ventus S1 evo3 K127A információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Hankook Ventus S1 evo3 K127A egy nyári prémium abroncs, SUV teljesítményre, fenntarthatóságra tervezve, a teljesítmény, biztonság és a kényelem jellemzi.

A keresztirányban eltolt külső csatorna kiváló vizes tapadást biztosít, és megakadályozza a vízen való felúszást (aquaplanning) sima felületen. Emeli az abroncs vizes úton nyújtott teljesítményét, kanyarstabilitását esőben, anélkül, hogy ez a száraz kezelhetőség rovására menne.

A HSSC (Highly Enriched Synthetic Silica Compound) egy új keveréktechnológia, amelyben a magas tisztaságú, minőségi szilikakeveréket alacsony hőmérsékleten, a hagyományos abroncsokhoz képest kétszerannyi ideig vulkanizálják. Ez segíti a molekulák jobb keveredését, ami szilárd teljesítményt és megnövekedett élettartamot eredményez.

Megnöveltük az abroncs futófelületi szilárdságát, hogy a magas kimeneti teljesítményt és gyorsulást kiválóan tudja kezelni.

A külső behatásokat tökéletesen elnyelő, nagy szilárdságú övbetétek használata által javul az abroncs strapabírósága, és az utazási kényelem.

A két rétegű karkasz biztosítja az abroncs strukturális merevségét.

Nő az övek teljesítménye

A felni és az abroncsperem közötti kohéziós erő növelése által az abroncs, még erős kigyorsításnál is stabil egységet alkot a kerékpánttal.

Hankook Ventus S1 evo3 K127A teszt

2022Átlag: 100%; Tesztek száma: 1

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.