Hankook Winter I*Cept RS2 W452 195/60 R16

Hankook Winter I*Cept RS2 W452

195/60 R16
89 (580 kg/kerék)
H (210 km/óra)
M+S SBL VW
téli személyautó
C
C
71
35 188 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Hankook Winter I*Cept RS2 W452 információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Hankook 2015-ös új téli mintázata az icept RS2 (W452) névre hallgat. A névválasztásban itt is megfigyelhető a Hankooktól már megszokott kettős elnevezés használata. Az egyik fele a jól csengő icept RS2 a Vásárlóknak, míg a W452 leginkább a szakmának szól. Az i*cept RS2 kis- és középkategóriás gépjárművekre készült. Kedvező áron nyújt kiegyensúlyozott teljesítményt bármilyen téli útviszonyról is legyen szó.

Az eldőjéhez képest (i*cept RS W442). egy teljesen új futófelületi minta került kidolgozásra. A mintázat megváltoztatásának konkrét célja, hogy növelje a gumiabroncs tapadási felületét. (1.ábra)

Azzal, hogy megnövekedett a kapaszkodóélek száma, nagyobb tapadást is biztosít a gumiabroncs havas útfelületen. A kapaszkodóélek száma 27%-kal (!) nőtt.

A 3D-s mintázati árkaival (2.ábra) valamint az erősebb oldalfalakkal jelentősen csökkent a kanyarodás közben tapasztalható deformáció lehetősége. A blokkmozgás minimalizálásával biztosítja az optimális téli teljesítményt nedves és havas úton egyaránt. Magas szilika tartalma szintén tovább javítja ezt a tulajdonságát.

A futófelület új, másodlagos csatorjája csökkenti a kisodródás veszélyét. A vízelvezető csatornák úgy illeszkednek egymáshoz, hogy azok minél több vizet szorítsanak ki. (3.ábra) Az i*cept RS W442 mintázathoz képes 8%-ot javult az aborncs nedves úton való fékezési tulajdonsága.

Összességében a Hankook i*cept RS2 (W452) egy megbízható teljesítményű téli gumiabroncs.

Hankook Winter I*Cept RS2 W452 teszt

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.