Kléber Citilander 225/70 R16

Kléber Citilander

225/70 R16
103 (875 kg/kerék)
H (210 km/óra)
XL M+S
nyári terepjáró közúti
D
C
70
55 279 Ft / db

Készlet: 6

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Kléber Citilander információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

A négyévszakos gumiabroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik hideg és időnként havas időjárási körülmények között vezetnek. Valamint igen gazdaságos megoldás, mivel az abroncs egész évben használható, nincs szükség téli-nyári átszerelésre.

A személyabroncshoz képest 20 %-kal erősebb szerkezet ellenáll minden, a városban előforduló mechanikai megpróbáltatásnak.

A hosszanti mintázati csatornák hatékonyan vezetik el a vizet, és csökkentik a vizen felúszás veszélyét.

A nagy profilmélység, az oldalirányú barázdák és a vállrész gumiblokkjai kitűnő vonóerőt biztosítanak minden útburkolaton: aszfalt, kavics, sár, hó nem akadály.

3PMSF és M+S jelölés: valódi négyévszakos abroncs – ideális téli és nyári használatra egyaránt.

3 PMSF („Három hegycsúcs hópehely”) A „3PMSF” jelölés különbözteti meg a kimondottan havas utakra tervezett, és minden előírásnak objektív tesztekkel igazoltan megfelelő gumiabroncsokat, csak ezek az abroncsok garantálnak valódi téli teljesítményt.

M+S (Sár és Hó): Ez a jelölés azt jelenti, hogy az európai szabályok szerint az abroncs «hó» abroncsnak minősül, azonban téli körülmények között az abroncs teljesítményét nem tesztelték.

Aszimmetrikus mintázata optimálisan merev mintázati blokkokat biztosít, ezáltal a kopás egyenletes és lassú. Profilmélysége hosszabb élettartamot tesz lehetővé.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.