Kléber Quadraxer 2 155/80 R13

Kléber Quadraxer 2

155/80 R13
79 (437 kg/kerék)
T (190 km/óra)
25 325 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Kiemelet ajánlat

155/80 R13
79 (437 kg/kerék)
T (190 km/óra)
14 914 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
Sailun Atrezzo 4Seasons

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Kléber Quadraxer 2 információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

A négy évszakos gumiabroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik hideg és időnként havas időjárási körülmények között vezetnek. Valamint igen gazdaságos megoldás, mivel az abroncs egész évben használható, nincs szükség téli-nyári átszerelésre.

A mintázat középvonali zónájában elhelyezkedő vízszintes lamellák biztosabb tapadást és jobb úttartás eredményeznek havas útfelületen.

A Kleber Quadraxer 2 - akárcsak elődje - rendelkezik 3PMSF jelöléssel (3 hegycsúcs és egy hópehely), amely garantálja az abroncsok jó teljesítményét télen.

3 PMSF („Három hegycsúcs hópehely”) A „3PMSF” jelölés különbözteti meg a kimondottan havas utakra tervezett, és minden előírásnak objektív tesztekkel igazoltan megfelelő gumiabroncsokat, csak ezek az abroncsok garantálnak valódi téli teljesítményt.

Egy kategóriával feljebb került (C kategóriáról B-re javult a teljesítménye) az előző generációs Kleber Quadraxer abroncshoz képest, nedves tapadás címkézési kategóriában - így az egyik legjobb a piacon. Elődjéhez képest 1,6 m-rel rövidebb fékút nedves útfelületen. V-alakú, forgásirányos mintázatának és a csatorna "csúszda"-elemeinek köszönhetoen könnyebben vezeti el a vizet, így csökken az aquaplaning kockázata. Jobban ellenáll az aquaplaningnak: 8%-kal jobb eredmény egyenes vonalú pályán, és 4%-kal jobb kanyarban haladáskor.

A száraz felületen mért fékút 3,5 m-rel rövidebb a Kleber Quadraxerhez képest, mert jobb a tapadás az érintkezési felületet növelő sarkos vállkialakításnak köszönhetően.

Kléber Quadraxer 2 teszt

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.