Nexen NPriz4S WH7

Nexen NPriz4S WH7

Jelenleg Nexen NPriz4S WH7 abroncs nincs raktáron.

Nexen NPriz4S WH7 információ

Kategória: középkategória
Szezon: négyévszakos gumi

A négy évszakos gumiabroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik hideg és időnként havas időjárási körülmények között vezetnek. Valamint igen gazdaságos megoldás, mivel az abroncs egész évben használható, nincs szükség téli-nyári átszerelésre.

V alakú mintázatának köszönhetően a Nexen NPriz 4S gyorsan elvezeti a vizet és az olvad havat, így megakadályozza vizenfutást. (ábra 1.)

A blokkok fűrészfogas élei maximálisra növelik a gumiabroncs kapaszkodási képességét havas úton. (ábra 2.)

A középen futó két fő mintaároknak és a masszív vállrésznek köszönhetően a Nexen NPriz 4S remek teljesítményt nyújt vizes és havas útfelületen is. (ábra 3.)

A lamellák a gumiabroncs teljes futófelületén úgy kerültek kialakításra, hogy azok minden időjárási körülmény között a legoptimálisabb teljesítményt nyújthassák. (ábra 4.)

 • Kötött forgásirányos mintázat (ábra 1.)
  Kötött forgásirányos mintázat (ábra 1.)
 • Fűrészfogas blokk-kialakítás (ábra 2.)
  Fűrészfogas blokk-kialakítás (ábra 2.)
 • Fő mintaárkok és masszív vállrész (ábra 3.)
  Fő mintaárkok és masszív vállrész (ábra 3.)
 • Optimális lamellázottság (ábra 4.)
  Optimális lamellázottság (ábra 4.)

Nexen NPriz4S WH7 teszt

201520142013Átlag: 44%; Tesztek száma: 4

További négyévszakos gumi tesztek

További Nexen négyévszakos gumik

Nexen információk

Nexen A Nexen középkategóriás gumiabroncs márka Dél-Koreából.

A Nexen kínálata

Nexen márkanév alatt a vállalat személyautó, 4x4/SUV és kishaszonjármű gumiabroncsokat gyárt.

A abroncsok elismertségét az is jelzi, hogy sok Chrysler, Volkswagen, Renault, Chevrolet, Ssangyong, Dacia, GM, Mitsubishi, Hyunday, Skoda, Kia, Seat és Suzuki gépkocsit már a gyárban Nexen abroncsokkal szerelnek fel az autógyártók.

A Nexen középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A vállalat éves forgalma meghaladja a 600 millió USA dollárt. A Nexen gumiabroncsok a világ 120 országában érhetők el. Gyáraik Dél-Koreában és Kínában vannak, nagyságrendileg 2 000 embert foglalkoztatnak. A hazai piacon - Dél-Koreáben - nem kisebb gyártók a versenytársaik, mint a Hankook és a Kumho.

A Nexen története

A Nexen vállalatot 1942-ben alapították Heung-A Tire Company név alatt. A Nexen gumiabroncsok gyártása mögött több, mint 70 éves tapasztalat áll. A Nexen Korea első gumiabroncsgyártó vállala volt 1956-ban, majd később megváltoztatták a cég nevét Nexen Tire Corporation-ra. 1985-ben megnyitotta második gumiabroncsgyárát Yangsan városában (Dél-Korea). 6 évvel később szövetségre léptek az OHTSU Tire & Rubber vállalattal (a Falken gyártójával), így nagy előrelépést tehettek gyártástechnólógia és a minőségi fejlesztések terén. 2005-ben megvetette a lábát az amerikai gumiabroncspiacon is, melynek székhelye Kaliformában van. A megnövekedett kereslet miatt a Nexen vállalat két újabb gyárat létesített 2007-ben Kínában és 2012-ben Koreában. Az új koreai gyár a világ egyik legfejletebb és legnagyobb gumiabroncs gyára a világon. A 2015-ös évben csak az új koreai gyár 10 millió gumiabroncsot gyártott, 2018-ra évi 20 millió darabszámos gyártást irányoztak elő.

Garancia

A Nexen gumiabroncsokra a gyártó a gyártástól számított 3 év garanciát vállal


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.