Roadx Rxmotion 4S 165/60 R14

Roadx Rxmotion 4S

165/60 R14
79 (437 kg/kerék)
H (210 km/óra)
BSW DOT20(2020-ban gyártott)
14 991 Ft / db

Készlet: 1

Szállítási díj: 0 Ft

Kiemelet ajánlat

165/60 R14
79 (437 kg/kerék)
H (210 km/óra)
XL
12 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db
Westlake Elite Z-401

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Roadx Rxmotion 4S információ

Kategória: olcsó
Szezon: négyévszakos gumi

Az RXMotion 4S a RoadX legújabb fejlesztésű négyévszakos gumiabroncsa, egész évben kényelmes, biztonságos közlekedést biztosít.

A RoadX RXMotion 4S kiemelkedő teljesítményt nyújt a hagyományos 4 évszakos mintázatokhoz képest, azoknak készült, akik hosszú élettartamot, és bizonságos vezetés élményt várnak pénztárca kímélő megoldással.

Közép-európai téli időjárásra tervezték, széles hőmérséklet tartományban mutatott optimális tapadást.

Téli körülményekre hitelesítették, az oldalán látható m+s jelzés és a hópihe is ezt jelenti, azokban az országokban ahol kötelezően előírják a téli gumi használatát, ez az abroncs tökéletesen megfelel.

Az új, asszimetrikus mintázat lényegesen fokozza a kanyar stabilitást, valamint az abroncs tapadását fékezésnél és vészfékezésnél. A hornyok a három fő barázda köré mintázódnak, amik a kezelhetőséget és a stabilitást segítik száraz, havas és nedves úton egyaránt.

A különleges szilika összetétel csökkenti az abroncs gördülési ellenállását és növeli a tapadását. A speciális téli összetevőknek köszönhetően egész évben jól teljesít, nedves úton megfelelő aquaplaning tulajdondsággal bír.

A fehér szénpor alkalmazása miatt kisebb a súrlódás, mint a hagyományos szénpor esetében, ezért jelentősen csökkent a gördülési ellenállás is. Ugyancsak ennek az összetevőnek köszönhetően az abroncs rugalmasabb, kevésbé kopik és jobban tapad.

Ez a fajta mintázat a zajkibocsátást is csökkenti.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.