Sailun Ice Blazer Alpine+ 205/60 R15

Sailun Ice Blazer Alpine+

205/60 R15
H (210 km/óra)
DOT21(2021-ben gyártott)
téli személyautó
D
C
72
22 991 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

ICE BLAZER ALPINE+
BIZTONSÁGRA TERVEZVE - TÜV SÜD ÁLTAL TESZTELVE ÉS JÓVÁHAGYVA

A SAILUN nagyteljesítmányű, azaz High Performance Alpine téli gumiabroncs család legújabb generációjának megalkotásakor fő cél a biztonság növelése volt a nedves téli utakon, mindezt alacsony üzemanyagfogyasztás mellett.

A személyautókhoz és családi szedánokhoz tervezett ALPINE+ a fenti kritáriumokat a TÜV SÜD által végrehajott tesztjein is igazolta, megszerezve ezzel a német minőségellenőrző cég tanúsítványát, mellyel csak igen kevés kínai abroncs büszkélkedhet!

Mi is az a TÜV gumiabroncsteszt-jelzés?

A TÜV gumiabroncsteszt-jelzés a kiválóság jele, amely tanúsítja, hogy az adott gumiabroncs minőség és teljesítmény tekintetében kedvezően kerül ki a versenytárs termékekkel történő összehasonlításból.

A TÜV gumiabroncsteszt-jelzés a bizalom jele is, amely biztosítja a fogyasztót, hogy biztonságos terméket választ, amikor a legfontosabb tartozékot vásárolja autójához.

MINDEN FRONTON TÚLSZÁRNYALTA ELŐDJÉT

Ahogy a pókháló ábra is mutatja, jobban gyorsul, tapad és fékez az ICE BLAZER ALPINE+ mint elődje az ICE BLAZER ALPINE, ráadásul érezhetően kevesebbet fogyaszt, így nem csak megóvja a gumiabroncs felületét az erőteljes kopástól, de a pénztárcánkat is kíméli!

TECHNIKAI JELLEMZŐK

TERHELHETŐSÉG

A megerősített gumiabroncs-szerkezet és a széles futófelület több mint 20%-kal javítja a teherbírást.

HOSSZABB ÉLETTARTAM

A futófelületi kontúr és lamellák továbbfejlesztett kialakítása hatékonyan segíti a hőelvezetést az élettartam növelése érdekében.

TARTÓSSÁG

A gumikeverék, a középső bordák és a vállak kialakítása együttesen javítja a gumiabroncs merevségét, és így összességében nagyobb tartósságot biztosít.

Az ICE BLAZER ALPINE+ 13 és 17col között kapható.

A fenntartható EcoPoint3 keverési technológiával készülő SAILUN abroncsok prémium teljesítményt nyújtanak versenyképes áron.

Az új technológia már a gyártási folyamat során jelentősen hozzájárul az alacsonyabb szénlábnyomhoz: kevesebb fosszilis erőforrás felhasználás, több üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb zajkibocsátás a nagyobb kényelem, a jobb teljesítmény és a környezet érdekében. Mindezt a biztonság maximális garantálásával!

Videó


Sailun Ice Blazer Alpine+ információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.