Vredestein Quatrac 225/55 R16

Vredestein Quatrac

225/55 R16
99 (775 kg/kerék)
W (270 km/óra)
XL
47 989 Ft / db

Készlet: 4

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Vredestein Quatrac egy egész évben használható, nagy teljesítményű négyévszakos gumiabroncs. Kiegyensúlyozott és kifejezetten hosszú életű abroncs. 2020 óta minden évben folyamatosan bizonyít a legnevesebb négyévszakos autógumi teszteken.

Javult a vízenfutás elleni védelem

Az új "mély V" alakú mintázat lehetővé teszi, hogy az abroncs vízenfutás teljesítménye elődjéhez, a Quatrac 5-höz képest 10%-kal jobb legyen.

Könnyebb irányíthatóság száraz, nedves és havas felületeken egyaránt

Az új generációs gumikeverék többfunkciós polimerekkel készül.

A mintázatnak, a gumikevertéknek, a 10%-kal nagyobb futófelületnek és a merevebb váll blokknak köszönhetően javult a fékhatás és az úttartás kanyarban és egyenes úton is.

Az abroncs váll blokkjai inkább a nyári, míg a középső rész inkább a téli kihívásoknak felel meg, ez utóbbi a jobb tapadás érdekében.

Hihetetlen futásteljesítmény, kisebb gördülési ellenállás

A terpén alapú gyantákkal és szilícium-dioxiddal javított gumikeverék több mint 20%-os élettartam-növekedést eredményez elődjéhez képest. Az Autobild szerint a Vredestein Quatrac-kal 75 ezer kilométert lehet megtenni (2015/60 R 16). Az optimalizált légtér egyenletesebb nyomáseloszlást eredményez, ami egyenletes gumikopást biztosít. A kiegyensúlyozott peremkialakítás 10%-kal jobb gördülési ellenállást biztosít, ami jelentős üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Tarol a teszteken

A Vredestein Quatrac 2020 óta folyamatosan bizonyítja kiemelkedő tulajdonságait a négyévszakos gumiabroncs teszteken. Rendszeresen dobogós, az AutoBild (215/60 R 16) és az Auto Zeitung (205/55 R 16) felmérésén pedig első helyezett lett.

Videó


Vredestein Quatrac információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Vredestein Quatrac egy egész évben használható, nagy teljesítményű négyévszakos gumiabroncs. Közepesen halk, viszont kifejezetten üzemanyag-hatékony és hosszú életű abroncs. 2020-ban tesztgyőztes volt az AutoBild által 215/60R16 méretben végzett felmérésen. Ez a gumiabroncs nagyon jól tapad nedves útviszonyok között, több, mint 10%-kal javult a vízen futás elleni védelem. A nagyobb érintkezési felületnek köszönhetően könnyebben kezelhető nedves és száraz útviszonyok között, mint elődei. A multifunkcionális polimerekkel ellátott újgenerációs vegyület 20%-kal hosszabb élettartamot biztosít.

Vredestein Quatrac teszt

20212020Átlag: 100%; Tesztek száma: 3

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.