Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Biztonságos autózás, biztos nyeremény a Michelinnel! (2023. 03. 24.)

  • Biztonságos autózás, biztos nyeremény a Michelinnel!
    Biztonságos autózás, biztos nyeremény a Michelinnel!
  • Biztonságos autózás, biztos nyeremény a Michelinnel!
    Biztonságos autózás, biztos nyeremény a Michelinnel!

Vásároljon nálunk 4 új Michelin nyári vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt, és garantált visszatérítést kap a Michelintől vásárlási utalvány formájában. A visszatérítés mértéke garnitúránként 16" méretben 10 ezer forint, 17-18" méretben 20 ezer forint, 19" felett 30 ezer forint. A garantált nyereményeken felül több millió forint összértékben további nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú nyári és négy évszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre.

A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutatasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.

Regisztrálni 2023. június 10-ig lehet.

A sorsolásra 2023. június 22. napján kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2023. június 23. napján hirdetjük ki.

Regisztrációs feltételek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.