Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Négyévszakos gumi teszt 2021: itt vannak a legjobbak (2021. 10. 13.)

Az Automaxnál már hagyomány, hogy a legtöbb jelentős európai szervezet, illetve autós szaklap téligumi tesztjét egy helyen, áttekinthető formában közöljük. Az Autobild és az Tyre Reviews egyaránt kiadta 2021-es tesztjeit. Az alábbiakban az egyes kategóriák legjobbjait mutatjuk be, vagyis azokat az abroncsokat, melyek a tesztek során idén a legjobban szerepeltek.

A 2021-es négyévszakos gumiabroncs teszt legjobbjai a prémium kategóriában

A prémium négyévszakos gumi tesztek eredményei alapján elmondható, hogy 2021-ben ismét ebben a kategóriában volt a legnagyobb verseny, illetve itt tudott a legtöbb abroncs kiváló eredményt elérni. Az örök igazság megint megerősítés nyert: az ár és minőség között erős az összefüggés.

Különösen ajánlott és példás értékelések:

A középkategória legjobbjai

A középkategóriában több típus is bizonyította, hogy az idei tesztek alapján ebben a szegmensben is lehet még nagyon jó négyévszakos gumikat találni:

Olcsó négyévszakos gumik teszteredményei

Sajnos kevés gumit teszteltek ebben a kategóriában, de a korábbi évek tesztjei és az ügyfelek visszajelzései alapján azért itt is van két abroncs, amit szívesen ajánlunk ebben a szegmensben:

Részletes 2021-es négyévszakos gumi teszteket az alábbi oldalon tudja megtekinteni:

Négyévszakos gumi teszt 2021


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.