Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Négyévszakos gumi újonságok a 2021/2022-es szezonban (2021. 10. 13.)

Új abroncs vásárlásánál a legújabb innovációk, a lehető legfrissebb gyártás, valamint a környezet-barát használat az elsődleges szempont ügyfeleink számára. Mivel ezek a gumik idén kerülnek a piacra, így évekig nem lesz probléma a pótlásuk sem, ha a garnitúrából egy megsérülne.

Prémium kategória

  • A Pirelli újdonsága a Pirelli Cinturato All Season SF2, ami a DEKRA teszt és az EU matrica szerint is a leghalkabb négyévszakos abroncs. Az előző generációs Cinturato ™ All Season Plushoz képest nőtt az abroncs élettartama.
  • Michelin Cross Climate 2 a négyévszakos kategória mestere. A kategórájában legjobb havas teljesítményt nyújtja.

Olcsó kategória

  • Debica Navigator 3 a Goodyear csoport kedvező árú márkája Lengyelországból. A "V" alakú futófelületi mintázat segíti a fékezést nedves úton, és javítja a vizenfutás teljesítményt. A 3D hornyok segítik a tapadást havas útfelületen. A speciális polimer keveréknek köszönhetően az abroncs hosszú élettartamú és üzemanyag-takarékos. Az új Debica Navigator 3 gumi már rendelhető a webáruházunkból.
  • Sava All Weather kedvező árú gumiabroncs Szlovéniból. Az egyértelműen hangsúlyosabb Ultra-V forma fokozza a vízenfutási ellenállást, mivel a gumiabroncs hamarabb ki tudja szorítani a futófelületi vizet, ami kedvez a nedves felületen való tapadásnak és fékezésnek.
  • Westlake Z-401 a szétágazó V alakú hornyoknak köszönhetően az abroncs kiválóan vezeti el a havat és a vizet.

×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.