Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Téligumi újdonságok a 2021/2022-es szezonban (2021. 10. 13.)

A 2021/2022-es téli szezonban számos prémium és középkategóriás téli abroncs került forgalomba, melyeket weboldalunkon megtekinthetnek és megvásárolhatnak. Új abroncs vásárlásánál a legújabb fejlesztések, a hosszú élettartam, a jó teszteredmények, valamint a környezet-barát használat a fő szempont ügyfeleink számára.

Prémium kategória

  • Continental WinterContact TS 870, melynél az új Triple Sipe Concept (hármas lamella koncepció) megbízható irányítást és minimalizált féktávolságot nyújt. Kifejlesztették a "Cool Chili" összetételt a vizes úton való fékezés optimalizálására. Az ún. hydro barázdák segítségével az aquaplanninggal is megbírkózhat
  • Continental WinterContact TS 870 P ahol az intelligens lamella és mintázat koncepciónak köszönhetően precízen kezelheti autóját havon és jégen.Tudta, hogy semmi nem tapad jobban a hóhoz, mint maga a hó? Íme egy gumiabroncs, ami kiviszi ezt a tudást az utakra. A meredek, párhuzamos lamellák továbbfejlesztett konfigurációjának köszönhetően több hó szedhető össze a talajról. Ez erősebb tapadást és jobb kezelhetőséget biztosít.
  • Pirelli Cinturato Winter 2, a megújult Cinturato™ család legújabb fejlesztésű tagja, mely megfelel a modern személyautók és városi terepjárók kihívásainak. A hornyok alapból lineárisak, de ahogy az abroncs kopik egyre cikcakkosabbá válnak, hogy a havas úton az abroncs egész élettartama alatt megfelelő tapadást biztosítsanak.
  • Yokohama BluEarth-Winter (V906), amely a nagy mennyiségű szilikának köszönhetően jobban teljesít nedves útviszonyok között. A speciális kevert polimerek fokozzák a kezelhetőséget havas úton.

Középkategória

  • Uniroyal WinterExpert amelynek fő erénye az aquaplaning elkerülés és a nedves útburkolaton tapasztalt kezelhetőség.
  • Semperit Speed-Grip 5 előnye az új minta kialakítása, mely nagyobb biztonságot nyújt a csúszós, vizes utakon. A hófogók és tapadóélek kivételes kezelhetőséget tesznek lehetővé a mély hóban.
  • GT Radial Winterpro 2 amelyet nagy teljesítményű személyautókhoz és prémium SUV-ra tervezték és 15%-kal jobban tapad és jobban irányítható a jégen, 10–15%-kal jobb tapadást, fékezési teljesítményt és irányíthatóságot biztosít havon, és akár 7%-kal jobb fékezési teljesítményt és irányíthatóságot biztosít vizes utakon.

×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.