Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Vásároljon 4 db Goodyear nyári vagy négyévszakos 17" vagy annál nagyobb méretű gumit és szerezzen egy 15 ezer forinos vásárlási utalványt! (2023. 05. 17.)

  • Vásároljon 4 db Goodyear nyári vagy négyévszakos 17" vagy annál nagyobb méretű gumit és szerezzen egy 15 ezer forinos vásárlási utalványt!
    Vásároljon 4 db Goodyear nyári vagy négyévszakos 17" vagy annál nagyobb méretű gumit és szerezzen egy 15 ezer forinos vásárlási utalványt!

A Goodyear az idei nyári szezonra is országos végfelhasználói kampánnyal készül.

A promóció időtartama: 2023. március 20 - május 31.

Vásároljon személyautójára 4 db Goodyear nyári vagy négyévszakos abroncsot és a vásárlás után garntált visszatérítést kap vásárlási utalvány formájában.

A promócióban való részvétel regisztrációhoz kötött, továbbá fel kell töltenie a blokkot vagy számlát, amelyen beazonosítható a termék.

Választható nyeremény: OMV elektronikus utalvány, Streaming szolgáltatás utalvány, vagy Edenred Ezüst kártya 15” és 16” Goodyear személyabroncs vásárlása esetén 10.000 Ft értékben, 17” vagy nagyobb Goodyear személyabroncs vásárlása esetén: 15.000 Ft értékben.

Regisztrációs feltételek

Regisztráció


×