Hankook Winter i*cept RS W442

Hankook Winter i*cept RS W442

MéretÁr 
145/70 R1313 990 Ft-tól
145/80 R1312 990 Ft-tól
155/70 R1314 500 Ft-tól
155/80 R1314 500 Ft-tól
165/70 R1315 210 Ft-tól
175/65 R1317 428 Ft-tól
175/70 R1316 800 Ft-tól
195/60 R1421 181 Ft-tól

Hankook Winter i*cept RS W442 információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Ideális választás kis- és középkategóriás autókra, optimális téli gumiabroncs havas és jeges útfelületre.

 • 4 csatornás egyenes mintaárok

A futásirányba állított futófelületi mintázat segíti a víz és a latyak elvezetését a gumiabroncs alól: A vízencsúszás csökkentett kockázata. (ábra 1.)

 • Cikk-cakkos központi mintaárok

A havon és latyakon való áthaladáshoz: Javított vonóerőátvitel havon. (ábra 2.)

 • Hullámos lamella technológia

Átlós irányba elhelyezett lamellák: Jó tapadást biztosít csúszós útfelületen. (ábra 3.)

 • Széles futófelület

Maximális méretű érintkezési felület: Jobb tapadási teljesítmény jeges úton. (ábra 4.)

A Winter I'cept RS kiváló tapadási teljesítményt valamint vonóerőátvitelt tesz lehetővé havon és jégen. A sűrűn elrendezett lammelákkal és optimlizált profil-elemzési technológiával erősebb vonóerőátvitel érhető el havon és jégen, miközben az alacsony gördülési ellenállás hatékonyabbá teszi az üzemanyag-felhasználást és csökkenti a széndioxid-kibocsátást. Az optimalizált hangszínnel csökkent a zajkibocsátás, amivel csendes, kényelmes futás érhető el.

 • 4 csatornás egyenes mintaárok (ábra 1.)
  4 csatornás egyenes mintaárok (ábra 1.)
 • Cikk-cakkos központi mintaárok (ábra 2.)
  Cikk-cakkos központi mintaárok (ábra 2.)
 • Hullámos lamella technológia (ábra 3.)
  Hullámos lamella technológia (ábra 3.)
 • Széles futófelület (ábra 4.)
  Széles futófelület (ábra 4.)

Hankook Winter i*cept RS W442 teszt

További téli gumi tesztek

További Hankook téli gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Hankook információk

Hankook A Hankook középkategóriás gumiabroncs, Koreából származik.

A Hankook kínálata

A Hankook választékában személyabroncs, 4x4/SUV, haszongépjármű, tehergépkocsi és busz gumiabroncsokat egyaránt megtalálhatók.

Első szerelés a következő autómárkáknak: Ford, GM, VW, AUDI, KIA, Renault, Hyunday, etc.

A Hankook középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A Hankook Magyarország legnagyobb abroncsgyára, több mint 70 éves tapasztalattal az abroncsgyártásban.

2015-ben 94 millió gumiabroncsot gyártott, 8 gyárában (Korea, Kína, Magyarország, USA), 22ezer alkalmazottal. A Hankook gumiabroncsok a világ 180 országában érhetők el.

A Hankook története

Az 1941-ben Chuson Tire Company néven alapított első személygépkocsi gumiabroncs vállalat, a későbbi Hankook. A koreai háború végéig hiányzó nyersanyagok és üzemek hiánya mellett is minőségi és technolóiai feljettségükről tettek tanubizonyságot. Miután a két Korea főbb autópálya-építési projektjei befejeződtek, megkezdődött az automobil korszaka, és a Hankook is vezető szerepet kapott a közlekedés fejlődésében. A koreai kormány fejlesztési politikájával összhangban elsőként fejlesztették ki Koreában a téli, tömlő nélküli és radiál gumiabroncsokat. A Hankook minőségének globális szintű fejlődésével a vállalat jelentős lépéseket tett a gumiabroncsok szomszédos, ázsiai országokba történő exportja terén. 1980-ban a Hankook megnövelte a radiál abroncsok gyártási mennyiségét a Daejeon üzemben (Korea), hogy bővítse az exportot az Egyesült Államokba és Európába. A gazdaságosságra összpontosító stratégia alapján a Daejeon gyár éves gyártási kapacitásának bővítésével megnövelt hatékonyságnak köszönhetően a világ egyik legnagyobb abroncsgyártó üzemévé vált. A Hankook 1991-ben írta alá első gyári felszerelésű abroncsok szállítására szóló szerződését a Volkswagennel.

Technológiai kutató központokat is létrehoztak kulcsfontosságú tengerentúli helyszíneken a technológiai kapacitásuk növelésére és a termékek hatékony szállítására minden régióba. 1992-ben az Amerikai Egyesült Államokban, 1997-ben Németországban és 1998-ban Kínában építettek ilyen központokat. Európai pozíciójának megerősítése érdekében 2001-ben egy elosztóközpontot építettett itt , 2006-ban pedig egy új abroncsgyártó üzemet nyitott haznánkban, mely akkor technológiailag a legfejlettebb gyár volt a világon.

A vállalat alapításának 70 éves évfordulóját 2011-ben ünnepelték azzal, hogy Kínában, Chongqingben és Indonéziában Belkasiban gyártóüzemeket nyitottak, amivel jelentősen növelték terjeszkedési kapacitásunkat. Emellett a Hankook a Deutsche Tourenwagen Masters (DTM - Német Túrauató Bajnokság), a világ legnagyobb motorsport versenyének hivatalos beszállítója lett Németországban, és 2013-ban megkezdte az előkészületeket egy másik kutatási központ kialakításához fejlett technológiai hátterével.

Versenysport

A világszintű márka kiépítésének részeként a Hankook részt vett jelentősebb világszintű és tengeren túli motorsport versenyeken és autóipari partnerkapcsolatokat épített ki a legjobb európai autógyárakkal, pl.az Audival.

Garancia

A Hankook gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 4 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.