Hankook Winter I*Cept Evo2 W320A

Hankook Winter I*Cept Evo2 W320A

MéretÁr 
215/65 R1741 436 Ft-tól
215/70 R1632 009 Ft-tól
225/60 R1846 236 Ft-tól
245/70 R1636 657 Ft-tól
255/55 R1958 990 Ft-tól
275/45 R2061 990 Ft-tól

Hankook Winter I*Cept Evo2 W320A információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Nagy teljesítményű téli gumiabroncs négykerék-hajtású járművekhez és SUV-okhoz.

 • Széles vízelvezető mintaárkok

Jobb teljesítményt nyújtanak a korábbi termékekhez képest a 30%-kal szélesebb mintaárkoknak köszönhetően. (ábra 1.)

 • Hófelszedő, vonóerőátvitelt javító mintaárok

Az oldalsó jégcsákány alakú mintaárkok kaparó hatást fejtenek ki az útfelületre. → Havon nyújtott nagy teljesítmény az oldalsó mintaárkok optimális szögének köszönhetően. (ábra 2.)

 • Cikk-cakkos, vonóerőátvitelt javító mintaárok

Javítja havas útfelületen a vonóerőátvitelt és a fékteljesítményt a keresztezési pont növelésével. (ábra 3.)

 • 3D-s téli lamellák

Optimális téli teljesítményt biztosítanak a mintaelemek minimális mozgásának köszönhetően vizes és havas utakon. (ábra 4.)

 • Jégbemaró bemetszések

Az alsó bemetszések javítják a kanyarvételi teljesítményt. (ábra 5.)

 • Széles vállrész

A lehető legjobb kezelhetőséget nyújtja és javítja a tapadást a hagyományos gumiabroncsokhoz viszonyított szélesebb vállrészi mintaelemekkel. (ábra 6.)

 • Optimalizált kockaalakú mintaelem

Az oldalsó mintaelemek félmintaárkokkal történő felosztásával nagyobb flexibilitás és optimális érintkezési felület érhető el kanyarvétel közben. A kezelhetőség is javult vizes és havas útfelületen. (ábra 7.)

 • Aqua Slant

Kiváló teljesítmény vizes útfelületen a keresztmetszeti területek növelésével. (ábra 8.)

Az optimalizált kialakítású mintázattal az abroncs hatékonyan kapaszkodik a hóba, ami javítja az abroncsok vonóerőátvitelét.

 • Széles vízelvezető mintaárkok (ábra 1.)
  Széles vízelvezető mintaárkok (ábra 1.)
 • Hófelszedő, vonóerőátvitelt javító mintaárok (ábra 2.)
  Hófelszedő, vonóerőátvitelt javító mintaárok (ábra 2.)
 • Cikk-cakkos, vonóerőátvitelt javító mintaárok (ábra 3.)
  Cikk-cakkos, vonóerőátvitelt javító mintaárok (ábra 3.)
 • 3D-s téli lamellák (ábra 4.)
  3D-s téli lamellák (ábra 4.)
 • Jégbemaró bemetszések (ábra 5.)
  Jégbemaró bemetszések (ábra 5.)
 • Széles vállrész (ábra 6.)
  Széles vállrész (ábra 6.)
 • Optimalizált kockaalakú mintaelem (ábra 7.)
  Optimalizált kockaalakú mintaelem (ábra 7.)
 • Aqua Slant (ábra 8.)
  Aqua Slant (ábra 8.)

További Hankook téli gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Hankook információk

Hankook A Hankook középkategóriás gumiabroncs, Koreából származik.

A Hankook kínálata

A Hankook választékában személyabroncs, 4x4/SUV, haszongépjármű, tehergépkocsi és busz gumiabroncsokat egyaránt megtalálhatók.

Első szerelés a következő autómárkáknak: Ford, GM, VW, AUDI, KIA, Renault, Hyunday, etc.

A Hankook középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A Hankook Magyarország legnagyobb abroncsgyára, több mint 70 éves tapasztalattal az abroncsgyártásban.

2015-ben 94 millió gumiabroncsot gyártott, 8 gyárában (Korea, Kína, Magyarország, USA), 22ezer alkalmazottal. A Hankook gumiabroncsok a világ 180 országában érhetők el.

A Hankook története

Az 1941-ben Chuson Tire Company néven alapított első személygépkocsi gumiabroncs vállalat, a későbbi Hankook. A koreai háború végéig hiányzó nyersanyagok és üzemek hiánya mellett is minőségi és technolóiai feljettségükről tettek tanubizonyságot. Miután a két Korea főbb autópálya-építési projektjei befejeződtek, megkezdődött az automobil korszaka, és a Hankook is vezető szerepet kapott a közlekedés fejlődésében. A koreai kormány fejlesztési politikájával összhangban elsőként fejlesztették ki Koreában a téli, tömlő nélküli és radiál gumiabroncsokat. A Hankook minőségének globális szintű fejlődésével a vállalat jelentős lépéseket tett a gumiabroncsok szomszédos, ázsiai országokba történő exportja terén. 1980-ban a Hankook megnövelte a radiál abroncsok gyártási mennyiségét a Daejeon üzemben (Korea), hogy bővítse az exportot az Egyesült Államokba és Európába. A gazdaságosságra összpontosító stratégia alapján a Daejeon gyár éves gyártási kapacitásának bővítésével megnövelt hatékonyságnak köszönhetően a világ egyik legnagyobb abroncsgyártó üzemévé vált. A Hankook 1991-ben írta alá első gyári felszerelésű abroncsok szállítására szóló szerződését a Volkswagennel.

Technológiai kutató központokat is létrehoztak kulcsfontosságú tengerentúli helyszíneken a technológiai kapacitásuk növelésére és a termékek hatékony szállítására minden régióba. 1992-ben az Amerikai Egyesült Államokban, 1997-ben Németországban és 1998-ban Kínában építettek ilyen központokat. Európai pozíciójának megerősítése érdekében 2001-ben egy elosztóközpontot építettett itt , 2006-ban pedig egy új abroncsgyártó üzemet nyitott haznánkban, mely akkor technológiailag a legfejlettebb gyár volt a világon.

A vállalat alapításának 70 éves évfordulóját 2011-ben ünnepelték azzal, hogy Kínában, Chongqingben és Indonéziában Belkasiban gyártóüzemeket nyitottak, amivel jelentősen növelték terjeszkedési kapacitásunkat. Emellett a Hankook a Deutsche Tourenwagen Masters (DTM - Német Túrauató Bajnokság), a világ legnagyobb motorsport versenyének hivatalos beszállítója lett Németországban, és 2013-ban megkezdte az előkészületeket egy másik kutatási központ kialakításához fejlett technológiai hátterével.

Versenysport

A világszintű márka kiépítésének részeként a Hankook részt vett jelentősebb világszintű és tengeren túli motorsport versenyeken és autóipari partnerkapcsolatokat épített ki a legjobb európai autógyárakkal, pl.az Audival.

Garancia

A Hankook gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 4 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.